Każdy szczegół dotyczący materiałów, miejsca realizacji, możliwych komplikacji oraz realizacji poszczególnych etapów zlecenia – omawiamy z Klientem przed sporządzeniem i akceptacją kosztorysu oraz przed podpisaniem umowy. Ten jedyny i właściwy sposób gwarantuje niezmienność kosztu realizacji zlecenia oraz 100% satysfakcji z powierzonego zadania. Wystawiamy F-VAT lub paragon na świadczone usługi.
Obowiązującą formą wynagrodzenia za wykonanie przedmiotu umowy jest ryczałt, który zawiera wszelkie koszty związane z robocizną, użytymi narzędziami, sprzętem, przygotowaniem oraz należytym zabezpieczeniem BHP miejsca robót remontowo – budowlanych, a także jego uporządkowania po ich zakończeniu. Materiał organizuje inwestor we własnym zakresie lub może to zostać zlecone Nam jako jeden z elementów zlecenia.
Wyślij wiadomość: Nie można napisać samemu do siebie.

![]() |
Telefon: |
787XXXX
|
« Pokaż |
![]() |
Tel. kom.: |
515XXXX
|
« Pokaż |
Szanowni Państwo,
cały asortyment jest produkowany na bieżąco ze świeżych surowców dostarczonych przez certyfikowanych dostawców. Obsługujemy klientów indywidualnych, przedsiębiorstwa, instytucje, placówki edukacyjne, markety, bankiety oraz imprezy integracyjne.
Działamy nieszablonowo, więc jesteśmy w stanie zrealizować prawie każde zlecenie gastronomiczne. Wydajny system produkcyjny, rewelacyjna kadra zakładowa, wysokie standardy jakościowe oraz obsługa Klienta na najwyższym poziomie pozwala na bezstresową współpracę na płaszczyźnie B2B oraz B2C.
Pozytywny feedback na Nasz temat oraz powracający zadowoleni Klienci nieustannie motywują Nas do większej ekspansji lokalnego rynku oraz powiększenia oferty o nowe produkty.
Zachęcamy do współpracy wszystkich zainteresowanych otrzymaniem świeżych, zdrowych i tradycyjnych polskich dań. Dla klientów B2B przewidujemy współpracę na specjalnych atrakcyjnych zasadach.
Zasady dobrej praktyki higienicznej GHP, zasady dobrej praktyki produkcyjnej GMP oraz analiza zagrożeń i krytyczne punkty kontroli HACCP - jednym słowem - posługujemy się systemem bezpieczeństwa zdrowotnego żywności od samego początku Naszej działalności gastronomicznej.
Ciągłe podnoszenie kwalifikacji personelu oraz standardów gastronomicznych produkcji motywuje Nas do starania się o certyfikację systemu ISO- 22000!
Personel zakładu to osoby z wieloletnim doświadczeniem z różnego zakresu gastronomii. Niektórzy specjalizują się w kuchni dietetycznej, inni natomiast w tradycyjnej polskiej. Daje Nam to przewagę połączenia tego co smaczne z tym co zdrowe.
Każdy etap produkcji przechodzi kontrolę zanim produkt zostanie finalnie nazwany "daniem". Wieloetapowe kontrole jakości pozwalają Nam uniknąć jakichkolwiek błędów. Aspekty sanitarne są niewątpliwie największym atutem Naszego zakładu na równi z jakością oferowanych produktów.
Surowiec z którego składają się dania, jest ściśle i na bieżąco monitorowany. Codziennie rano odbywa się dostawa od sprawdzonego i certyfikowanego dostawcy. Daje Nam to 100% pewność świeżości dań, które wychodzą z zakładu.
Gwarantujemy 100% zadowolenie z Naszych usług !
-
Strona Zakładu Produkcji Żywności