Sporządzenie sprawozdania finansowego

(2192371)

Wrocław

Zleceniodawca:
Wero... ******** dlaczego ukryte?
Telefon:
********
dlaczego ukryte?
Wspomnij, że zlecenie znalazłeś na Oferia.pl
Możliwość pracy zdalnej: TAK
Do końca: 41 dni
Budżet zlecenia: 300 zł/całość
Liczba zgłoszeń: 10

Zlecę sporządzenie sprawozdania finansowego dla 2óch spółek.

1. Sp.z o.o. - bez vat ...od 05/2020

2. Sp.z o.o. - bez vat  ... od 02/2020

Interesuje mnie sporządzenie  przede wszystkim bilansu i rachunku zysków i strat za 2020r. Wszystkie dane podeśle jako podliczone kwoty ; sprzedaż-koszty-wyciąg bankowy itd...

Prosze o podanie konretnej ceny i czasu realizacji, oraz czy wysyłacie Państwo takie sprawozdania w formie elektronicznej.

Niewykluczona w póżniejszym czasie współpraca na prowadzenie księgowosci.

Propozycje wykonania zlecenia
Proponuję
cenę zł brutto
za
Data zgłoszenia Cena brutto
B&W Service sp. z o.o.

2021.09.30: Dzień dobry! Koszt wykonania sprawozdania uzależniony jest od ilości dokumentów i zaczyna się od 350 zł netto za spółkę. Proszę o kontakt w kwestii ustalenia szczegółów: czy potrzebne jest pełne sprawozdanie razem z tym w formie do wysyłki do KRS, czy są dostępne dane za cały 2020 r. w jakiejś formie, czy będą miały być zrobione uzgodnienia kontrahentów i innych kont. Zapraszam do kontaktu i współpracy! biuro@bwservice.pl 785991314

1 zł

za całość

Biuro Rachunkowe EXPERT Jakubowska Bożena

2021.09.30: Zapraszam do współpracy. W ciągu tygodnia realizacja zlecenia.

Alpaca Office Sp. z o.o.

2021.09.30: Dzień dobry, proszę o większą ilość informacji na maila biuro@ksiegowosc-online.eu szczególnie: za jaki okres sprawozdanie (do końca 2021?), czy będą wymagane opisówki, oraz specyfikę podliczonych kosztów (na podstawie tego będzie można ocenić pracochłonność zadania). Cena do negocjacji, bez tych danych nie da się jednoznacznie ustalić. Po otrzymaniu większej ilości informacji podana zostanie konkretna oferta. Pozdrawia, Adrian Grajczak.

Data zgłoszenia Cena brutto
Joanna Słabolepsza

2021.10.13: Zapraszamy do kontaktu tel. 603287344.

TAX-RZESZOW. SP.Z  O.O.

TAX-RZESZOW. SP.Z O.O.

2021.10.04: TREŚĆ TWOJEGO ZGŁOSZENIA (4.10.2021): Dzień dobry , zapraszam do skorzystania z usług Biura Rachunkowego "TAX-RZESZOW" . Jesteśmy z Rzeszowa, ale pracujemy także zdalnie. Dla nowych klientów oferujemy liczne rabaty. Wystawiamy fv VAT. Jesteśmy niewielkim i rzetelnym biurem, dlatego też każdego klienta traktujemy indywidualnie poświęcając mu maksimum czasu jakiego wymaga. Jesteśmy dostępni pod telefonem ,, e-mailem , bądź w czacie poprzez naszą stronę na FB. Pełna oferta oraz cennik dostępne są na stronie : https://taxrzeszow.pl, . W rozliczeniach z klientem preferujemy rozliczenie za każdy zaksięgowany dokument za sprawozdania 1 szt 150 zł / za rok termin realizacji w ciągu 3 dni od przysłania pliku Kontakt : e-mail : biuro@taxrzeszow.pl telefon 698597448, 784643428 Pozdrawiam Renata Kasperek Karnas

TAX-RZESZOW.SP.Z  O.O.

TAX-RZESZOW.SP.Z O.O.

2021.10.04: Dzień dobry , zapraszam do skorzystania z usług Biura Rachunkowego "TAX-RZESZOW" . Jesteśmy z Rzeszowa, ale pracujemy także zdalnie. Dla nowych klientów oferujemy liczne rabaty. Wystawiamy fv VAT. Jesteśmy niewielkim i rzetelnym biurem, dlatego też każdego klienta traktujemy indywidualnie poświęcając mu maksimum czasu jakiego wymaga. Jesteśmy dostępni pod telefonem ,, e-mailem , bądź w czacie poprzez naszą stronę na FB. Pełna oferta oraz cennik dostępne są na stronie : https://taxrzeszow.pl, . W rozliczeniach z klientem preferujemy rozliczenie za każdy zaksięgowany dokument za sprawozdania 1 szt 150 zł / za rok termin realizacji w ciągu 3 dni od przysłania pliku Kontakt : e-mail : biuro@taxrzeszow.pl telefon 698597448, 784643428 Pozdrawiam Renata Kasperek Karnas

Tomasz Pająk

2021.10.01: Dzień dobry, zakres oferty - sporządzenie sprawozdania w formie papierowej i elektronicznej, przygotowanie protokołów zatwierdzających sprawozdanie, przygotowanie wniosku do KRS; czas realizacja - 1-2 dni od momentu przesłania kompletu danych niezbędnych do sporządzenia sprawozdania; cena - ...hm tutaj jest problem, nie znając wielkości firmy oraz szczegółowości danych, które zostaną przesłane ciężko wycenić usługę. Proszę o podesłanie danych na maila, wówczas będę w stanie wycenić usługę lub wskazać jakieś sensowne rozwiązanie. Tomasz Pająk 608 489 058, tpajak@biuroarana.pl

Biuro Rachunkowe

2021.10.01: Szanowni Państwo, Kancelaria Prawa Finansowego Liliana Stasiak oferuje profesjonalne usługi księgowe oraz kadrowo- płacowe. Obsługujemy podmioty gospodarcze o różnym profilu działalności oraz formie prawnej. Posiadamy podpis kwalifikowany oraz ubezpieczenie OC. Obsługujemy podmioty zdalnie. Chętnie podejmiemy się zlecenia za wynagrodzeniem 500 zł brutto za całość, termin realizacji: 1 dzień roboczy. Nie pobieramy żadnych dodatkowych opłat. Liliana Stasiak, e-mail: ksiegowosc.stasiak@gmail.com, tel. 666036392,

500 zł

za całość

GreyDarkIcoInfo
Biuro rachunkowe General Outsource sp. z o.o.

2021.10.01: Witamy serdecznie, nasze biuro pomoże Państwu w kwestii sporządzenia sprawozdania finansowego. Jesteśmy doświadczonym i profesjonalnym biurem, które posiada stosowne doświadczenie umożliwiające wykonanie dla Państwa tej usługi zgodnie z najwyższymi standardami. Indywidualna wycena usług po kontakcie: generaloutsource.kontakt@gmail.com, tel.: 22 211 22 27.

Gałek Elżbieta

2021.09.30: Dzień dobry, za mało jest danych aby wycenić taką usługę. Nie wiem jak to będzie z wyciągiem bankowym- czy będzie tu do ustalenia stan należności i zobowiązań? Ile tego jest? Najniższa cena sporządzenia to 300 zł netto/sztuka, ale muszę mieć więcej danych aby określić czy za tą cenę bym się podjęła tego zlecenia Mogę przysiąść do tego w weekend. Przed wykonaniem zlecenia będę też prosiła o zrobienie przedpłaty. Proszę o kontakt na 721 421 655 lub e.galek.eltax@gmail.com jeśli jest Pani zainteresowana